Despre noi

Iți mulțumim pentru interesul de a afla câte ceva despre noi! Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că îți dorești să cunoști mai multe informații față de cele strict referitoare la serviciile pe care le oferim și asta ne bucură și ne dă speranțe că vei fi parte din povestea noastră de succes.

Compania este înființată de specialiști cu peste 10 ani de experiență în domeniul consultanței de mediu. Membrii echipei au activat fie în divizii de consultanță ale unor companii multinaționale, fie în echipe de control ale autorităților competente în domeniul protecției mediului, având astfel expunere și perspective variate la diverse domenii de activitate ale clienților, cu aspectele de mediu și potențialele probleme specifice.

Acest mix de resurse reprezintă principalul nostru avantaj competitiv, bineînțeles completat de motivația pe care o avem să ne ajutăm clienții să se conformeze 100% cu legislația aplicabilă în domeniul protecției mediului și totodată să reducă impactul negativ generat asupra mediului înconjurător.

Suntem cu toții ecologiști convinși, astfel activitatea pe care o prestăm este mai mult decât un job și deviza după care ne ghidăm în ceea ce facem este “Practise what you preach!”. Știm că citatul este în limba engleză, dar traducerea ad literam în română nu este foarte ofertantă. Semnificația este de a face tu însuți ceea ce îi înveți pe alții, de a fi transparent și a evita ipocrizia sau în domeniul nostru "greenwashing-ul" – alt termen în limba engleză dificil de tradus.

Deși suntem o companie tânără intrată pe piața în 2019, avem peste 100 clienți satisfăcuți și ne mândrim că niciunul dintre aceștia nu a încasat amenzi ca urmare a controalelor efectuate de autoritățile de mediu de când sunt sub contract cu noi.

Dacă vă doriți un partener de încredere cu care sa construiți o relație pe termen lung și căruia să îi externalizați obligațiile legale în domeniul protecției mediului, suntem aici!